Birimler

Kısa adı “DASK” olan “Doğa Araştırmaları, Sporları ve Kurtarma Derneği” tarafından bu yıl 20. Uluslararası Doğada Görüntü Avcılığı Yarışması

DOGAY 2016 18-22 Mayıs 2016 tarihlerinde Adana'nın Saimbeyli ve Tufanbeyli ilçelerinde düzenlendi.

Adana Valiliği, himayelerinde Saimbeyli Kaymakamlığı - Tufanbeyli Kaymakamlığı – Adana Büyükşehir Belediyesi, Saimbeyli Belediyesi ve Tufanbeyli Belediyesinin desteği ile gerçekleşen DOGAY' a bu yıl Yunanistan, Filistin, Güney Kıbrıs, Ürdün, KKTC, Cezayir ve İran’dan toplam 126 yarışmacı katıldı. 5 kategoride toplam 46 ödül dağıtıldı.

DOGAY Fotoğraf Yarışmasının bir diğer bölümü; amacı çocuklara da fotoğrafı sevdirmek ve farkındalık yaratmak olan ÇOCUK DOGAY’dı. Saimbeyli ve Tufanbeyli’ den 135 çocuk Anadolu’nun diğer bölgelerinden de çocukların katılımı ile gerçekleşti. Her çocuk katılımcının çektiği en iyi kare ödül töreninde gösterildi Ödül töreninde yarışmaya katılan tüm çocuklara Kaymakamlıklar ve Belediyeler ve sponsorlarımız tarafından hediyeler verildi.

al

Saimbeyli Rehber