• vtem news box

Değerli Hemşehrilerim;gokce2

30 Mart yerel seçimlerinde büyük bir teveccüh göstererek, bizi bu onurlu makama layık gördüğünüz için hepinize teşekkürü borç biliyorum.

Bilmelisiniz ki; hayata geçireceğimiz projeler, sizlerin mutluluğu, refah içinde yaşaması; daha da önemlisi güzel Beldemize bir kimlik kazandırmak adına olacaktır.

Üzerimizde taşıdığımız bu ağır yükün sorumluluğunun bilinciyle, vatandaşlarımızın istek ve beklentilerine uygun olarak hazırladığımız projelerimizle, Sizlerden aldığımız destekle,   “işimiz  HİZMET OLACAKTIR“

Makam sevdalısı olarak değil, hizmet sevdalısı olarak, milletin hizmetkarı olarak, iyi ve kötü günde Belde halkının yanında olmaya gayret edeceğiz.

Beldemizde herkesi kucaklayan bir hizmet anlayışıyla, sevgiyle, hoşgörüyle Beldemizi hak ettiği güzelliklerle buluşturacağız.

Değişim ve gelişimde sürekliliği yakalayan, sosyal belediyeciliğin hayat bulduğu, şeffaf belediyecilik anlayışı çerçevesinde halkın yönetimde söz sahibi olduğu, belediye hizmetlerinin Beldenin her   noktasına ulaştığı, yaşam kalitesi yüksek kentler arasında kendine sağlam bir yer edinecek modern bir kent oluşturmak en büyük hedefimizdir.

Beldemizi, Sizlere yakışır biçimde geliştirmek, çocuğundan gencine, gencinden yaşlısına herkesin yüzünün güldüğü bir Belde oluşturmak, vatandaşın isteklerine cevap verebilmek,  problemlerine çözüm ortağı olabilmek için çalışacağız.

El birliği, güç birliği, söz birliği dahası gönül birliğiyle  eğitim, bilişim-teknoloji alanında, sosyo-ekonomik ve kültürel alanda layık olduğu düzeye taşımak, kültür ve sanatın tüm güzellikleriyle buluşturmak, spor tesisleriyle yeşil alanlarıyla cazibe merkezi haline getirmek, sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde vatandaşlarımızın her daim yanında olmak için mücadele edeceğiz.

Büyük düşündünüz ve bizi bağrınıza bastınız. Beklentilerinizin farkında olarak, hepinize teşekkürlerimi, selam ve kalbi muhabbetlerimi sunuyorum.

Mustafa Şahin GÖKÇE

Başkanımız M. Şahin GÖKÇE