• vtem news box

Belediyemiz personellerinden Ramazan AYTAŞ 2017 yılı görevde yükselme ünvan değişikliği yazılı ve sözlü sınavından 76.63 not alarak 26/10/2017 tarihinde şeflik kadrosuna ataması yapılmıştır.

Saimbeyli Belediye Başkanlığı

yilbasi2

b dalkirHemşehrimiz, Eski TEDAŞ Bölge Müdürü Mahmut DALKIR'ın kardeşi,
İhsan Byram DALKIR vefat etti.
Merhuma Allahtan rahmet, yakınlarına baş sağlığı dileriz.

ozcan kaytanci

Saimbeyli'miz sakinlerinden Özcan KAYTANCI Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Allah'tan rahmet Yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

yeni yıl

kiraz fidani

Belediyemiz tarafından 'ÜCRETSİZ' kiraz,ceviz ve elma fidanı dağıtımı yapılacaktır.
Başvurular Başlamıştır.
Başvuru sahiplerinin Belediyemiz veya Kiraz Üreticileri birliğnden temin edeceği Formu doldurarak, "ÇKS" veya "Tapu" veya "Hazine ecrimisil kira sözleşmesi " evrağının herhangi birisinin fotokopisini ekleyerek, yine belediyemiz veya Kiraz Üreticileri Birliğine teslim etmeleri gerekmektedir. Son Başvuru Tarihi 30/11/2014.
İlgilenen üreticilerimize duyurulur.

ata